Du kan udskrive rapporten Reparation - næste service for at se, hvilke anlæg der er planlagt servicebesøg for. Du kan også bruge denne rapport, når du opdaterer feltet Næste servicedato på anlægskortene.

Sådan følger du op på servicebesøg på anlæg

1. I feltet Søg skal du indtaste Reparation - næste service og derefter vælge det relaterede link.

2. På oversigtspanelet Indstillinger skal du angive en startdato og en slutdato.

3. Vælg Udskriv for at udskrive, eller vælg Vis udskrift for at se den på skærmen.