For varer, der er konfigureret med baglæns trækmetode, er standardfunktionsmåden at beregne og bogføre komponentforbrug, når du ændrer status på en frigivet produktionsordre til Afsluttet. Du kan finde flere oplysninger i Trækmetode.

Hvis du også definerer rutebindingskoder, forekommer beregning og bogføring, når hver operation er afsluttet, og den mængde, der rent faktisk er forbrugt i handlingen, der er bogført. Du kan finde flere oplysninger i Sådan oprettes rutebindinger.

Hvis f.eks. en produktionsordre om at fremstille 800 meter kræver 8 kg af en komponent, bogføres derefter, når du bogfører 200 meter som afgang, 2 kg automatisk som forbrug.

Denne funktion er nyttig, af følgende årsager:

Følgende procedure viser, hvordan du kombinerer Bagudtrækning og rutebindingskode, så den mængde, der udtrækkes for hver operation er proportional med den faktiske afgang af den afsluttede operation.

Udtrække komponenter i henhold til operationsafgang

1. I feltet Søg skal du indtaste Varer og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den komponent, du vil konfigurere. Under fanen Startside i gruppen Administrer skal du vælge Rediger.

3. Vælg Fremad i feltet Trækmetode oversigtspanel under fanen Genopfyldning.

Bemærk
    Vælg Pluk + Fremad, hvis komponenten bruges på en placering, der er sat op til styret læg-på-lager og pluk.

4. Indtast Rute i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

5. Definer rutebindingskoder for hver operation, der bruger komponenten. Du kan finde flere oplysninger i Sådan oprettes rutebindinger.

6. Indtast Produktionsstykliste i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

7. Definer rutebindingskoder fra hver forekomst af komponenten til den operation, hvor den forbruges. Du kan finde flere oplysninger i Sådan oprettes rutebindinger.

Vigtigt
    Komponenten skal have en rutebinding til den sidste operation i ruten.