For hver afskrivningsprofil skal du definere en standardopsætning med typer og navne. Du kan bruge disse standarder til følgende:

Sådan defineres standardopsætning af typer og kladdenavne

1. I feltet Søg skal du angive Afskrivningsprofiler og derefter vælge det relaterede link.

2. Åbn det relevante afskrivningsprofilkort. Under fanen Naviger i gruppen Afskr.profil skal du vælge Anlægskladdeopsætning. Vinduet Anlægskladdeopsætning åbnes.

3. Hvis du vil have en standardopsætning for hver enkelt bruger, skal du vælge feltet Bruger-id for at få vist vinduet Brugere.

4. I de andre felter kan du vælge feltet for at få vist en oversigt over mulige poster. Vælg en kladdetype eller et kladdenavn, og klik på OK.