Brug konfigurationsregnearket til at indsamle og kategorisere de oplysninger, du vil bruge til at konfigurere en ny virksomhed og arrangere tabeller på en logisk måde. Formateringen i regnearket er baseret på et enkelt hierarki: Områder indeholder grupper, som til gengæld indeholder tabeller. Områder og grupper er valgfri, men er nødvendige, hvis du vil se en oversigt over konfigurationsprocessen i RapidStart-tjenester-rollecenteret. Du kan finde flere oplysninger i Sådan bruges RapidStart Services-rollecenter til at spore forløbet.

Kontrollér, at du er på RapidStart-tjenester-rollecenteret. Hvis du vil ændre startside for Rollecenter, kan du se Sådan ændres rollecentre. Vælg profil-id'et for RapidStart.

Oprette et område eller en gruppe til konfiguration

1. I feltet Søg skal du indtaste Konfigurationsregneark og derefter vælge det relaterede link.

2. I feltet Linjetype skal du vælge Område. I feltet Navn skal du angive et beskrivende navn.

3. I feltet Linjetype skal du vælge Gruppe. I feltet Navn skal du angive et beskrivende navn.

4. I feltet Linjetype skal du vælge Tabel. I feltet Tabel-id skal du vælge den tabel, du vil medtage i regnearket.

Du kan nu tildele tabeller til bestemte konfigurationspakker, du har oprettet eller planlægger at oprette. Du kan finde flere oplysninger i Sådan tildeles en konfigurationspakke.

Arbejde med opgraderede tabeller

1. Markér afkrydsningsfeltet Opgraderet tabel for at angive en tabel, der ofte bruges under installationen af en typisk kunde, f.eks. tabellen Finanskonto. Når en tabel har denne betegnelse, kan en kunde let filtrere sit regneark for at se listen over netop opgraderede tabeller, der kræver opmærksomhed.

2. Hvis du vil se den filtrerede visning skal du under fanen Start i gruppen Vis vælge Kun opdateret. Liste over tabeller indeholder de tabeller, der har afkrydsningsfeltet markeret.