Du kan bruge strukturen i de data, der er indeholdt i dataskabelonerne til at konvertere dine oplysninger til poster i databasen, én efter én. Hvis du vil gøre dette, skal du bruge funktionen Opret forekomst. Dette er en miniatureudgave af processen for dataoverflytning, og den kan være nyttig som prototype eller til at behandle mindre opgaver til oprettelse af data.

Følgende trin illustrerer, hvordan du opretter et varekort fra en varedataskabelon. Du kan oprette en post fra alle dataskabeloner ved hjælp af samme fremgangsmåde.

Sådan opretter du en post fra en konfigurationsskabelon

1. I feltet Søg skal du indtaste Konfigurationsskabeloner og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Konfig. skabelonoversigt skal du vælge den vareskabelon, du har oprettet, og vælge Rediger. Yderligere oplysninger om oprettelse af en skabelon finder du under Sådan oprettes en konfigurationsskabelon.

3. Under fanen Handlinger skal du vælge Opret forekomst. Der oprettes et varekort.

4. Vælg knappen OK.

5. Hvis du vil gennemgå det nye varekort, skal du i feltet Søg angive Varer og derefter vælge det relaterede link.

6. Åbn det nye varekort.

7. Udvid de forskellige oversigtspaneler, og kontrollér, at oplysningerne er oprettet korrekt på dem.

Når du har oprettet og kontrolleret strukturen af konfigurationsskabelonerne, kan du fortsætte med den faktiske overflytning af din debitors data til den nye Microsoft Dynamics NAV-database.