Når en kredit skal betales til en debitor, kan du oprette en kreditnota for noget, som tidligere er blevet bogført til en sag.

Sådan oprettes og bogføres en salgskreditnota for en sag

1. I feltet Søg skal du indtaste Sager og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den sag, du ønsker. Under fanen Startside i gruppen Behandl skal du vælge Sagskladdelinjer.

3. Markér den opgave, du vil foretage en kreditnota for. Under fanen Startside i gruppen Behandl skal du vælge Sagsplanlægningslinjer. Vinduet Sagsplanlægningslinjer åbnes.

4. Vælg de planlægningslinjer, du vil kreditere. Vælg Opret salgskreditnota i gruppen Proces under fanen Startside for at åbne vinduet Kopier til kreditnota for sag for kørsel af sag.

5. Udfyld de relevante felter i oversigtspanelet Indstillinger. Hvis du vil have hjælp til et bestemt felt, skal du se Hjælp til kørslen. Du kan finde flere oplysninger i Kopier til kreditnota for sag.

6. Vælg knappen OK for at oprette kreditnotaen. Hvis du vil have vist en ikke-bogført kreditnota, skal du vælge en hvilken som helst planlægningslinje, der er overført til fanen Startside, i gruppen Behandl, og vælge Salgsfakturaer/kreditnotaer i vinduet Sagsplanlægningslinjer.

7. Bogfør kreditnotaen.

8. Hvis du vil have vist den bogførte kreditnota, skal du vælge en hvilken som helst faktureret planlægningslinje, og vælge Salgsfakturaer/kreditnotaer i gruppen Proces under fanen Startside. Marker memoet, og vælg Åbn salgsfaktura/-kreditnota i gruppen Proces.