Du kan kopiere poster fra én afskrivningsprofil til en anden vha. kørslen Kopier afskrivningsprofil. Kørslen opretter kladdenumre i de kladder, du har angivet navnene på i vinduet Anlægskladdeopsætning for den afskrivningsprofil, du vil kopiere til.

Sådan kopieres anlægsposter

1. I feltet Søg skal du angive Afskrivningsprofiler og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg afskrivningsmodellen.

3. På fanen Startside i gruppen Administrer skal du vælge Rediger for at åbne vinduet Afskrivningsprofilkort.

4. På fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælges Kopier afskrivningsprofil.

5. I vinduet Kopier afskrivningsprofil skal du udfylde felterne på oversigtspanelet Indstillinger.

6. I oversigtspanelet Anlæg skal du definere et filter til udvælgelse af de anlægsaktiver, som du vil kopiere poster fra. Hvis du ikke definerer et filter, kopieres poster for alle anlæg.

7. Vælg knappen OK for at starte kørslen.

De kopierede linjer oprettes enten i finanskladden eller anlægskladden, afhængigt af, om finansintegration er aktiveret for den afskrivningsprofil, du er ved at kopiere. Du skal bogføre kladden for at få posterne kopieret.