Når du har testet dataene, kan du starte konsolideringen. Dette betyder, at du kan importere data fra koncernvirksomheder i samme database eller fra filer.

Sådan konsolideres fra filer

1. I feltet Søg skal du angive Koncernvirksomhed og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Koncernvirksomhedsoversigt under fanen Handlinger i gruppen Funktioner skal du vælge Indlæs fil.

3. Angiv navnet på filen, herunder drev og sti, i oversigtspanelet Indstillinger. Angiv derefter det dokumentnummer, der skal knyttes til de indlæste poster.

4. Vælg OK for at starte indlæsningen.