Når du har testet dataene, kan du starte konsolideringen. Dette betyder, at du kan importere data fra koncernvirksomheder i samme database eller fra filer.

Sådan konsolideres fra databaser

1. Sørg for, at du der i det konsoliderede regnskab.

2. I feltet Søg skal du angive Koncernvirksomhed og derefter vælge det relaterede link.

3. I vinduet Koncernvirksomhedsoversigt under fanen Handlinger i gruppen Funktioner skal du vælge Indlæs database.

4. Du kan angive et filter i feltet Kode i oversigtspanelet Koncernvirksomhed for at vælge de koncernvirksomheder, der skal konsolideres.

5. Udfyld felterne i oversigtspanelet Indstillinger. Hvis du vil have Hjælp til et bestemt felt, skal du klikke på feltet og trykke på F1.

6. I feltet Kopiér dimensioner skal du vælge feltet for at vælge dimensionskoderne.

7. Vælg OK for at starte indlæsningen.