Du kan lave rapporten Anlæg - forventet værdi for at beregne fremtidig afskrivning. I rapporten vises bogført værdi og akkumuleret afskrivning ved begyndelsen af den valgte periode, ændringer i løbet af perioden samt bogført værdi og akkumuleret afskrivning ved slutningen af den valgte periode.

Sådan budgetteres afskrivning

1. I feltet Søg skal du angive Anlæg - forventet værdi og derefter vælge det relaterede link.

2. Hvis du vil beregne afskrivninger for et år fremover, skal du udfylde oversigtspanelet Indstillinger.

3. Lad oversigtspanelet Anlæg stå tomt, hvis alle anlægsaktiver skal inkluderes. I feltet Budgetanlæg kan du angive Nej for at udelukke budgetanlæg eller Ja for kun at få vist budgetanlæg.

4. Vælg Udskriv for at udskrive rapporten, eller vælg Vis udskrift for at se den på skærmen.

Hvis du vil have vist de samlede værdier for alle anlægsaktiver, skal du fjerne markeringen fra afkrydsningsfeltet Udskrift pr. anlæg i oversigtspanelet Indstillinger og køre rapporten igen.