Du kan tildele større opgaver, som består af mange opgaver, til sælgere eller indkøbere. Kun medarbejdere, der er registreret som sælger eller indkøber, kan få tildelt aktiviteter.

Aktiviteter tildeles fra vinduet Opgaveliste. Vinduet Opgaveliste kan indeholde opgaver for kontakter, sælgere, kampagner eller team afhængigt af, hvor i programmet du åbner vinduet.

Den følgende procedure viser, hvordan du kan tildele aktiviteter fra kortet Sælger-/indkøberkort. Trinene er de samme for kontakter, kampagner og teams.

Sådan tildeles en aktivitet

1. I feltet Søg skal du angive Sælgere og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Sælgere skal du vælge den sælger, du vil tildele aktiviteten til.

3. På fanen Naviger i gruppen Sælgere skal du vælge Opgaver.

4. I vinduet Opgaver skal du på fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælge Tildel aktiviteter. Guiden Tildel aktiviteter åbnes.

5. Udfyld felterne i guiden. Felterne Aktivitetskode, Dato, Kontaktnr. og Sælgerkode eller Teamkode er obligatoriske.

6. Vælg knappen Udfør.