Du kan knytte en mailgruppe til en oversigt over kontakter, som har fælles egenskaber, ved at oprette en målgruppe og knytte en mailgruppe til den.

Du skal have defineret mailgrupper for at kunne anvende mailgrupper for målgrupper.

Sådan tildeles en mailgruppe til en målgruppe

1. I feltet Søg skal du angive Målgrupper og derefter vælge det relaterede link.

2. Markér den målgruppe, du vil tildele en mailgruppe til, i vinduet Målgrupper.

3. På fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælges Anvend mailgruppe. Vinduet Anvend mailgruppe åbnes.

4. Anvend et filter for at vælge den mailgruppe, som skal tildeles til målgruppen, og vælg derefter knappen OK.

Gentag disse trin for hver mailgruppe, som du vil tildele til målgruppen.