Viser koden for den generelle produktbogføringsgruppe, der vil blive brugt, når du bogfører posten i kladdelinjen.

Koden hentes automatisk fra feltet Produktbogføringsgruppe på finanskontokortet, hvis du indsætter en finanskonto i feltet Kontonr.

Klik på feltet, hvis du vil have vist de tilgængelige generelle produktbogføringsgruppekoder.

Programmet sammenholder koden for produktbogføringsgrupper med feltet Virksomhedsbogføringsgruppe og finder de finanskonti, hvor der bliver bogført salg, køb, rabatter, vareforbrug og lagerregulering.