Angiver linjens nettobeløb (beløb ekskl. moms), hvis du anvender denne kladdelinje for en faktura.

Du kan enten udfylde feltet eller udfylde felterne Kontonr. og Modkonto og lade programmet udfylde beløbet automatisk.

Feltet er vigtigt af hensyn til debitor- og kreditorstatistikken, men har ingen betydning for bogføringen.

Hvis der skal beregnes kontantrabat af bruttobeløbet, bruges beløbet i dette felt til beregningen.

Vigtigt
Hvis indstillingen Kont.rabat før moms er markeret i Regnskabsopsætning, skal du udfylde beløb i feltet Salg/køb (RV) manuelt.