Angiver salgsprisen i feltet Enhedspris på varekortet, med det kan også være nødvendigt at oprette salgspriser på varerne. Dette gøres i vinduet Salgspriser, som du finder ved klikke på Handling, Salg og derefter på Salgspriser på varekortet .

Tabellen Salgspriskladde bruges til at redigere og opdatere salgspriser. Tabellen udfyldes automatisk, når du udfører to kørsler, der danner salgsprisforslag på basis af:

Begge kørsler slutter med at vise de netop beregnede salgspriser i vinduet Salgspriskladde, hvor du kan ændre salgspriser, der ikke er tilfredsstillende eller slette linjer, du ikke vil bruge. Når alle salgspriserne er korrekte, skal du klikke på Handling, Funktion Implementer prisændring for at kopiere den nye salgspris til tabellen Salgspris.

Tabellen Salgspriskladde adskiller sig fra de fleste tabeller i programmet. De to vigtigste forskelle er:

Bemærk
Du kan tilføje eller ændre slutdatoen, når du opdaterer salgspriserne.