Hvis du vil kopiere en salgspris, f.eks. en individuel kundes salgspriser til brug for en debitorprisgruppe, skal du anvende kørslen Forslå salgspris på kladde.

Kørslen findes i vinduet Salgspriskladde.

Sådan kopieres salgspriser

1. I feltet Søg skal du indtaste Salgspriskladde og derefter vælge det relaterede link.

2. Under fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælger du Foreslå salgspris på kladde.

3. Udfyld felterne Salgstype og Salgskode i oversigtspanelet Salgspriser med de oprindelige salgspriser, du vil kopiere.

4. Udfyld felterne Salgstype og Salgskode i den øverste del af vinduet med den type og det navn, du vil have salgspriserne kopieret til.

5. Hvis kørslen skal oprette nye priser, skal du markere feltet Opret nye priser.

6. Vælg knappen OK for at udfylde linjerne i vinduet Salgspriskladde med de foreslåede nye priser for at angive, at de er gyldige for den valgte Salgstype.

Bemærk
Kørslen betyder kun, at der udformes forslag, ikke, at ændringerne bliver gennemført. Hvis du er tilfreds med forslagene, og du vil implementere dem, dvs. indsætte dem i tabellen Salgspris, kan du bruge kørslen Implementer prisændring, der findes under fanen Handlinger, i gruppen Funktioner i vinduet Salgspriskladde.