Angiver, om integration med Konnektor til Microsoft Dynamics er aktiveret. Vælg dette felt i vinduet Marketingopsætning for at muliggøre integration.

Flere oplysninger

• Når du markerer dette felt, kan du se en meddelelse, der beder dig om at bekræfte, at du vil aktivere integration. Vælg Ja for at fortsætte.
  • Når du rydder dette felt, kan du se en meddelelse, der beder dig om at bekræfte, at du vil deaktivere integration. Vælg Ja for at fortsætte.

Du skal afslutte og starte Microsoft Dynamics NAV igen for at anvende integrationsændringerne. Dit valg gemmes i tabellen Marketingopsætning.

Vigtigt
Når du har aktiveret Konnektor til Microsoft Dynamics, skal du genstarte følgende tjeneste:

• Microsoft Dynamics NAV Server
Når du markerer eller fjerner markeringen af afkrydsningsfeltet Aktiver Connector, skal alle brugere åbne Rolledefineret klient igen for at oprette forbindelse til databasen.

Du kan finde flere oplysninger i afsnittet "Aktivering af webtjenester til at arbejde med Microsoft Dynamics Connector" afsnit i Fejlfinding: Integration med Connector til Microsoft Dynamics.