Dette felt skal kun bruges, hvis der er tale om en direkte levering.

Indtast nummeret på den kunde, der skal have varen leveret direkte fra din leverandør.

Klik på feltet for at få vist de debitornumre, der er blevet oprettet i tabellen Debitor.

Når kundenummeret er indsat, udfyldes de øvrige felter, der har at gøre med direkte levering, automatisk. Dette er felterne Leveringsnavn, Leveringsnavn 2, Leveringsadresse, Leveringsadresse 2, Leveringsby og Leveres attention.

Hvis kunden har flere leveringsadresser, kan du vælge imellem dem i feltet Leveringsadressekode.

Når kundenummeret er indsat i feltet, kan du klikke på Funktioner, Direkte levering, Hent salgsordre fra købslinjerne. Der vises en oversigt over alle kundens ordrer, og fra denne oversigt kan du vælge, hvilke ordrer der skal leveres direkte.