Dette felt kan bruges, hvis fakturaen skal udligne et allerede bogført dokument. Hvis det er tilfældet, skal du her indsætte nummeret på det dokument, som fakturaen skal udligne.

Klik på feltet for at se en liste over kundens åbne poster.

Vigtigt
Hvis du vælger et dokumentnummer fra oversigten, indtastes den passende type automatisk i feltet Udligningsbilagstype.

Hvis du angiver bilagsnummeret manuelt, skal du også huske at angive udligningsbilagstypen. Ellers vil programmet søge efter et dokument, hvor der ikke er angivet en type.

Yderligere oplysninger om udligning finder du under Udligningsmetode.