Angiver, om du kan eksportere bankbetalingsfiler fra udbetalingskladdens linjer ved hjælp af dette finanskladdenavn.

Følg nedenstående trin for at få adgang til feltet:

1. I feltet Søg skal du angive Finanskladdetyper og derefter vælge det relaterede link.
  2. Vælg den skabelon til finanskladde, som du bruger til betalinger, og vælg derefter Navne i gruppen Skabelon under fanen Naviger.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Tillad eksport af betaling for den finanskladde, du bruger til betalinger.
Bemærk
Hvis dette afkrydsningsfelt ikke er markeret, vil funktionen Udlæs i vinduet Udbetalingskladde ikke fungere. Du kan finde flere oplysninger i Sådan gør du: Eksportér betalinger til en bankfil.

Vigtigt
Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, kan du kun bruge én modkonto i finanskladder ved hjælp af denne kørsel. Dette er for at undgå konflikt med bankfilformater på eksporterede betalingskladdelinjer.

Hvis udbetalingskladdelinjerne til eksport har forskellige modkonti, mislykkes eksporten.