Angiver den Microsoft-konto, som denne bruger logger på Office 365 eller SharePoint Online med.

Godkendelses-e-mailen skal være den organisations-e-mailkonto, som brugerne logger på Office 365 med, f.eks. en konto fra Windows Azure Active Directory (Windows Azure AD).

Godkendelse for Office 365 og SharePoint

Forekomsten af Microsoft Dynamics NAV Server skal være konfigureret til at acceptere de relevante legitimationsoplysningstyper, der understøtter integration med Office 365, f.eks. Windows Azure AD. Du kan finde flere oplysninger i Brugere og typer af legitimationsoplysninger.

Når du indtaster en godkendelsesmailadresse for brugeren, ændres feltet Godkendelsesstatus til Inaktiv.