Angiver typen af den modkonto, som betalinger med denne tekst-kontotilknytning bogføres for, når du vælger funktionen Afstem automatisk i vinduet Finanskladde.

Hvis du vælger Kreditor, oprettes der enten en kreditorfakturapost eller en kreditnotapost for kreditorer i finanskladden afhængigt af fortegnet for det indbetalte beløb.

Hvis du vælger Kunde, oprettes der enten en kundefakturapost eller en kundekreditnotapost i finanskladden afhængigt af fortegnet for det indbetalte beløb.

Hvis du lader feltet stå tomt, oprettes der ingen ny faktura- eller kreditnotapost, som du kan udligne betalingen til.