Åbn vinduet Konfiguration af modkonto.

Angiver, hvilken modkonto, der skal bruges, når du bogfører i den aktuelle session af vinduet Betalingsregistrering.

Hvis du vil bruge den valgte modkonto, hver gang du åbner vinduet Betalingsregistrering, skal du markere afkrydsningsfeltet Anvend denne konto som standard.

Indstillinger

Felt Beskrivelse

Modkonto

Angiver, hvilken modkonto, der skal bruges til betaling, når du bogfører i den aktuelle session af vinduet Betalingsregistrering.

Hvis du vil ændre modkontoen i den aktuelle session, skal du vælge knappen Opsætning i vinduet Betalingsregistrering.

Anvend denne konto som standard

Angiver, om den valgte modkonto bruges, hver gang du åbner vinduet Betalingsregistrering.

Se også

Walkthrough: Manually Registering Incoming Payments

Reference

Opsætning af betalingsregistrering
Betalingsregistrering