Åbn vinduet Slet profilkonfiguration.

Vinduet Slet profilkonfiguration viser alle sider og profiler, som administratoren har tilpasset Rolledefineret klient-grænsefladen til, f.eks. ved at tilpasse sider, tilpasse navigationsruden eller oprette links til deres rollecentre. Se Tilpasse brugergrænsefladen, hvis du ønsker flere oplysninger.

Administratoren udfører denne form for tilpasning ved at starte Rolledefineret klient i konfigurationstilstand. Du kan finde flere oplysninger i Sådan åbnes Microsoft Dynamics NAV Windows-klienten i konfigurationstilstand.

Hvis du vil slette tilpasninger for en bestemt side og profil, skal du bruge genvejsmenuen på en række på listen og vælge Slet.