Åbn vinduet Dimensionsanalyse - Køb.

I matrixen Dimensionsanalyse - Køb kan du se de beløb, der er hentet fra de analysevisninger, som du har oprettet. Du kan analysere aktiviteter ved hjælp af dimensionsoplysningerne. De tilgængelige dimensioner i vinduet omfatter dato og varenummer.

Hvis du markerer dimensioner på hver enkelt akse matrixvinduet, kan du analysere poster ud fra flere perspektiver. Du kan også få et meget detaljeret overblik over aktiviteterne i virksomheden ved at filtrere posterne i vinduet.

Udfyld felter i vinduet Dimensionsanalyse - Køb, og klik derefter på Vis matrix. Kolonnerne i vinduet indeholder også følgende oplysninger:

Kode

Denne kolonne viser den kode, der er tildelt til en dimensionsværdi.

Navn

I denne kolonne vises det navn, der er givet til en dimensionsværdi.

I alt

Denne kolonne viser det samlede beløb for den beløbstype, du vælger i feltet Vis i oversigtspanelet Indstillinger.

Matrix

De resterende kolonner i vinduet indeholder beløb, der er baseret på en analyse. Du kan klikke på Bevægelse eller Saldo til dato for at se disse beløb på forskellige måder. Du kan vælge længden af perioderne i feltet Vis efter.