Åbn vinduet Fejlfinding.

Indeholder retningslinjerne for fejlfinding, som du har oprettet. I dette vindue kan du oprette et kort for hvert nyt sæt retningslinjer for fejlfinding, som du vil registrere i programmet.

Vinduet Fejlfinding består af to dele:

Når du får vist fejlfindingen for en serviceartikel, søges der automatisk først efter den fejlfinding, der direkte er blevet tildelt serviceartiklen. Hvis den ikke bliver fundet, søges efter den fejlfinding, der er tildelt varen med relation til serviceartiklen. Hvis den ikke bliver fundet, søges efter den fejlfinding, der er tildelt serviceartikelgruppen med relation til serviceartiklen.

Du kan få hjælp til et felt ved at klikke på det og trykke på F1.