Åbn vinduet Varedisponering pr. hændelse.

Viser, hvordan lagerniveauet for en vare udvikles over tid i henhold til forsyning og efterspørgsel. Vinduet indeholder en smal visning, der viser én linje med akkumulerede oplysninger pr. tidsinterval, hvor lagertallene ændres. Tidsintervaller, hvor der ikke opstod nogen begivenheder, vises ikke. Du kan udvide hver linje for at få vist detaljer om den eller de begivenheder, der forårsagede det akkumulerede antal på linjen.

Du kan få vist oplysninger fra forskellige perioder, og du kan anvende filtre med forventede behov fra prognoser og rammeordrer og forventet levering fra ikke-bekræftede ordrer, der foreslås i planlægningskladde.

Varedisponeringsoplysninger, der vises i vinduet, afhænger af, hvor du kan åbne vinduet.

Bemærk
Når du åbner vinduet Varedisponering pr. hændelse fra en dokumentlinje, kan du indsætte en ny dato, som f.eks. leveringsdatoen for en salgsordre, i dokumentlinjen ved at vælge linjen i vinduet Varedisponering pr. hændelse med den dato, der skal indsættes, og klikke på OK.

Hvis du kun har brugt vinduet til at vise disponibiliteten og ikke vil indsætte en dato, skal du lukke vinduet uden at klikke på OK.

Indstillinger

Hovedet indeholder fem filterindstillinger for at justere, hvordan tilgængelighedstallene vises på linjerne. Desuden kan du se, hvornår der sidst blev opdateret i vinduet baseret på de ændringer, der er foretaget af dig eller andre brugere.

Linjer

Vinduet viser en udvidelig linje for hver periode, hvor forsyning eller behov ændrer varens tilgængelighed. Feltet Periode på udvidelige linjer indeholder datoen for den første dag i perioden.

Der findes en linje, der kan sammentrækkes, for hver dato, hvor forsyning eller behov ændrer varens tilgængelighed. Feltet Periode på linjer, der kan sammentrækkes, vises begivenhedsdatoen.

Tilgængelighedstallene vises i fem forskellige antalsfelter.

Vis opdateret disponibilitet

Varens tilgængelighed kan ændres, når du åbner vinduet. Klik på tilgængelighedstallene med opdateringer med ændringer, der er foretaget, siden du åbnede vinduet, og klik på Genberegn. Dato og klokkeslæt for den seneste opdatering vises i feltet Sidst opdateret.

Bemærk
Hvis du mener, at løbende transaktioner kan ændre varens tilgængelighedstal, når du får vist vinduet, skal du klikke på Genberegn regelmæssigt for at medtage eventuelle opdateringer.

Vis relaterede dokumenter

For enhver linje i vinduet Varedisponering pr. hændelse kan du åbne relateret dokument eller kladdelinje for at få oplysninger om tilgængelighedstallene. Marker den linje, du vil have oplysninger om, og klik derefter på Vis dokument.

Hvis du klikker på Vis bilag for en disponeringslinje, der har en værdi i feltet Foreslået planlagt beholdning, åbnes ikke-bekræftet forsyningsordre, der er foreslået i planlægningskladden.