Åbn vinduet Brugerkonfiguration af Outlook-synkronisering.

Viser hvilke synkroniseringsenheder som hver af de angivne brugere har fået tildelt.

Du kan se alle poster for alle synkroniseringsbrugere. Forudsat at du har den nødvendige tilladelse, kan du indsætte, redigere og slette poster.

Du kan også angive betingelser, der skal gælde for Microsoft Dynamics NAV-enheder, når de eksporteres til Outlook.

Du kan få hjælp til et felt ved at klikke på det og trykke på F1.