Åbn vinduet Kontaktdubletter.

Viser en liste over alle de kontaktdubletter, der af programmet er blevet identificeret som mulige dubletter. Hver linje i vinduet repræsenterer en mulig dublet. Hvis der er to mulige dubletter til en kontakt, vises der en linje for hver af dem.

Hvis dubletten faktisk er en gentagelse af kontaktoplysninger, du allerede har indtastet i programmet, kan du slette dubletten. Du kan også bevare den mulige dublet som en separat kontakt.

Du kan få hjælp til et felt ved at klikke på det og trykke på F1.