Åbn vinduet Bankkontostatistik.

Angiver statistik for den aktuelle bankkonto. Vinduet Bankstatistik vises, når du klikker på Bankkonto og derefter på Statistik i vinduet Bankkontokort. Statistikken omfatter den aktuelle saldo og en oversigt over bevægelser i indeværende måned, år og sidste år.

Fanen Generelt viser kolonnerne:

Kolonne Skærme

Saldo til dato

Bankkontoens aktuelle saldo.

Min. saldo

Den mindste saldo, der må være på kontoen.

Bevægelse

Den samlede værdi af posterne på bankkontoen for følgende perioder: Indeværende måned, dette år, sidste år og i alt.

Bevægelse (RV)

Den samlede værdi af posterne i RV på bankkontoen for følgende perioder: Indeværende måned, dette år, sidste år og i alt.