Åbn vinduet Lager - beregn beholdning.

Indsætter varer fra tabellen Vare i lageropgørelseskladden. Klik på menuen Handlinger, peg på Funktion, og klik derefter på Beregn beholdning i lagerplaceringsopgørelseskladden for at udføre kørslen.

Når du kører kørslen, henter programmet linjer for hver placering, der indeholder de varer, du har angivet. Hvis du vil udskrive et dokument, der viser kladdelinjerne, skal du bruge rapporten Lagerplaceringsopg.oversigt. Denne liste er udfyldt af dem, der tæller elementer placering efter placering. Senere kan du indtaste de optalte mængder på linjerne i kladden ud for det antal, der er beregnet af programmet.

Udfyld felterne i oversigtspanelet Indstillinger på følgende måde: