Integration med funktionaliteten i indkøbsordrer er en nøglefunktion i sager. Denne integration gør det muligt at spore og overvåge status for en sagsforbundet indkøbsordre i mange scenarier. Du kan f.eks. spore, når en vare er leveret, men endnu ikke er faktureret i feltet Modt. beløb (ufakt.) felt, og du kan kontrollere, hvis den ikke er blevet leveret i feltet Udestående ordrer.

Bemærk
Hvis kolonnen ikke er synlig, skal du åbne genvejsmenuen for kolonneoverskrifter og derefter vælge Vælg kolonner for at tilføje den.

Sådan vises en åben købsordrelinje

1. I feltet Søg skal du indtaste Sager og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg en sag på listen. Under fanen Startside i gruppen Behandl skal du vælge Sagskladdelinjer.

3. Naviger til kolonnen Udestående ordrer. Oplysningerne i dette felt viser det samlede udestående beløb i den lokale valuta for lagervarer og tjenester, der er tilknyttet købsordren.

4. Naviger til kolonnen Modt. beløb (ufakt.). Oplysningerne i dette felt viser værdien af de varer, der er leveret, men endnu ikke faktureret.

5. Klik på feltet for at åbne vinduet Købslinjer. I vinduet kan du gennemse oplysninger fra købsordren. Dette omfatter, hvilke varer eller ressourcer, der er modtaget.

Når du gennemser oplysningerne i feltet Linjetype for sag, kan du se, hvilken indvirkning en linje kan have på estimater og fakturaer.