Hvis du vil have vist de forventede salgsværdier og have gevinst eller tab beregnet, skal du udføre rapporten Anlæg - forventet værdi.

Sådan vises forventede salgsværdier

1. I feltet Søg skal du angive Anlæg - forventet værdi og derefter vælge det relaterede link.

2. Udfyld felterne i oversigtspanelet Indstillinger.

3. I oversigtspanelet Anlægsaktiv skal du vælge de anlægsaktiver, der skal inkluderes i rapporten.

4. Vælg Udskriv for at udskrive rapporten, eller vælg Vis udskrift for at se den på skærmen.