Hvis det er nødvendigt, kan du bruge mere end én linje til et navn på en finanskonto.

Sådan bruges mere end en linje til finanskontonavne

1. I feltet Søg skal du indtaste Kontoplan og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Kontoplan på fanen Startside i gruppen Administrer skal du vælge Redigerfor at se vinduet Finanskort.

3. På fanen Naviger i gruppen Konto vælges Udvidede tekster. Vinduet Udvidet tekst åbnes. For at få yderligere oplysninger om a bestemt felt skal du markere feltet og derefter trykke på F1.

4. Udfyld en eller flere linjer med den tekst, der skal kopieres, og med kontonavnet.