I Microsoft Dynamics NAV kan du søge i dataene ved hjælp af Søg. Find søgninger på alle typer sider, der indeholder data, undtagen i diagramsider. Du angiver det felt, du vil søge i, og den streng, du vil søge efter. Søg er også tilgængelig fra menuen Handlinger.

Vigtigt
På kortsider er den samme type søgningsfunktionalitet også tilgængelig, men på grund af arten af kort har funktionaliteten fået navnet Gå til. Du kan bruge Søg og Gå til på nøjagtig samme måde.

Følgende eksempel viser, hvordan du kan bruge Søg til at søge efter data på siden Salgsordre.

Sådan bruges søgning

1. I feltet Søg skal du angive Salgsordrer og derefter vælge det relaterede link.

2. Under fanen Handlinger skal du vælge Søg.

3. I vinduet Søg i Salgshoved skal du vælge den række, hvor du vil søge efter en bestemt streng eller data.

4. I feltet søgeresultater skal du indtaste den streng eller det tal, du vil søge efter. Vælg Find næste for at starte søgningen.

5. Brug knapperne Find næste og Find forrige for at søge i rækker. Skifte mellem listen og vinduet Søg for at foretage redigeringer og fortsætte søgningen.

Tip
    Du kan bruge Enter til at finde den næste række. Du kan bruge Shift+Enter til at finde den forrige række.

6. Vælg knappen Luk, når du har afsluttet søgningen.