Du kan opdatere priserne på servicekontrakter ved at angive en prisopdateringsprocent.

Opdateres en servicekontraktpris

1. I feltet Søg skal du indtaste Opdater servicekontraktsalgsbeløb og derefter vælge det relaterede link. Vinduet Opdater kontraktsalgsbeløb åbnes.

2. Angiv de ønskede filtre i oversigtspanelet Servicekontrakthoved.

3. I oversigtspanelet Indstillinger skal du skrive en dato i feltet Opdater til dato. Ved kørslen opdateres priser for kontrakter med de næste prisopdateringsdatoer på eller før denne dato.

4. Skriv den procent, du vil opdatere priserne med, i feltet Prisopdateringspct..

5. Klik på Opdater kontraktpriser i feltet Handling.

6. Opdater priserne ved at klikke på knappen OK.