Du kan annullere en serviceleverance, der er bogført ved en fejltagelse, eller som indeholder forkerte oplysninger.

Sådan fortrydes en serviceleverance

1. Indtast Bogførte serviceleverancer i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Åbn den relevante bogførte serviceleverance.

3. Klik på Handlinger i oversigtspanelet Linjer, vælg Leverance, og vælg derefter Serviceleverancelinjer. Vinduet Bogførte serviceleverancelinjer åbnes.

4. Vælg den relevante linje.

5. Under fanen Handlinger i gruppen Funktion skal du vælge Annuller leverance.

Der indsættes en modpostering til serviceleverancelinjen med negative tilsvarende værdier i felterne Faktureret (antal) og Antal. Der oprettes også relevante poster.

Bemærk
Du kan ikke fortryde en serviceleverance, der allerede er faktureret.