Hvis du har oprettet en bogføring af et forkert antal, dvs. hvis du har oprettet en returvareordre med f.eks. det forkerte antal varer og bogført dem som leveret (men ikke faktureret), kan du annullere bogføringen.

Sådan annulleres en antalsbogføring

1. Indtast Bogførte returvareleverancer i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Åbn det relevante Bogført returvareleverance, og vælg den linje eller de linjer, du vil rette.

3. I oversigtspanelet Linjer skal du klikke på Handlinger, vælge Funktioner og derefter klikke på Annuller returvarelevering.

En rettelseslinje indsættes i det bogførte dokument, og felterne Antal sendt retur og Afs. ret.vare - ikke fakt. på returvareordren nulstilles.

Gå nu tilbage til købsreturvareordren for at annullere Fortryd bogføring.

4. Notér tallet i feltet Returvareordrenr. i hovedet i vinduet Bogført returvareleverance.

5. Indtast Købsreturvareordrer i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

6. Åbn den pågældende returordre, og vælg Åbn igen i gruppen Frigiv under fanen Handlinger for at åbne den igen.

7. Ret antallet i feltet Antal , og bogfør ordren.