Du kan bruge alternative varebeskrivelser, hvis du sælger til udenlandske kunder og vil udskrive varebeskrivelserne på de respektive sprog på kundernes fakturaer.

Når du har defineret sprogkoder, knyttet dem til de relevante kunder og defineret tekster indsættes den rigtige tekst, når du fakturerer en kunde, der er angivet en sprogkode for.

Sådan angives varetekster

1. I feltet Søg skal du indtaste Varer og derefter vælge det relaterede link.

2. Åbn det varekort, der skal have tilføjet en tekst.

3. På fanen Naviger skal du i gruppen Vare vælge knappen Varetekster.

4. Udfylde linjerne for hvert sprog, du vil oprette en varetekst til. Vælg knappen OK, når du har angivet oplysningerne.

Sådan bruges varetekster

1. I feltet Søg skal du indtaste Salgsfaktura og derefter vælge det relaterede link.

2. Opret en ny salgsfaktura, og giv den et nummer.

3. Åbn Debitoroversigt i feltet Kundenummer.

4. Vælg den ønskede debitor, og vælg derefter knappen OK.

5. Klik på Vare i feltet Type på den første fakturalinje. I feltet Nej skal du vælge et varenummer og derefter vælge knappen OK.

Hvis debitoren har en sprogkode, og der er oprettet en varetekst for denne sprogkode på varekortet, indsættes den korrekte varetekst i feltet Beskrivelse. Teksten er kopieret fra vinduet Varetekster.

Bemærk
Du kan også knytte sprogkoder til leverandører, så den rigtige tekst bliver brugt, når du betaler en leverandør, der har en sprogkode.