Du kan oprette specifikke priser for ressourcer for en sag. Du bruger vinduet Ressourcepriser for sag.

Sådan oprettes priser for ressourcer

1. I feltet Søg skal du indtaste Sager og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den sag, du ønsker. Vælg Ressource i gruppen Priser under fanen Naviger.

Vinduet Ressourcepriser for sag åbnes med sagsnummeret angivet på basis af den post, der vises på sagskortet.

3. Angiv Kode og Type for ressource, ressourcegruppe eller alle ressourcer, alt efter hvilken indstilling du opretter en pris for. Beskrivelsen af ressourcekoden kopieres til feltet Beskrivelse på prislinjen.

4. Indsæt de valgfri oplysninger om prisen. Udfyld f.eks. felterne Sagsopgavenr., Arbejdstype, Valutakode, Linjerabatpct. og Kostprisfaktor. Oplysningerne bruges i sagsplanlægningslinjerne og forbrugskladderne, når ressourcen angives og tilføjes til sagen.

5. Udfyld feltet Kostpris for den ressourcekode og -type, du opretter prisen for. Dette vil være den kostpris, der anvendes i sagsplanlægningslinjerne og sagskladderne, når denne ressource, en ressource, der er tildelt ressourcegruppen, eller en hvilken som helst ressource angives.

Bemærk
Denne pris vil altid tilsidesætte eventuelle priser i de eksisterende tabeller Ressourcesalgspris/Ressourcegruppe.