Hvis du skal bruge mere end en enkelt linje til at beskrive en vare i et salgs-, købs- eller servicedokument, kan du bruge funktionen til udvidet tekst.

Sådan opsættes udvidede tekster

1. I feltet Søg skal du indtaste Varer og derefter vælge det relaterede link.

2. Åbn det relevante varekort, og vælg den vare, du vil føje udvidet tekst til.

3. På fanen Naviger skal du i gruppen Vare vælge knappen Udvidede tekster.

4. Under fanen Startside i gruppen Ny skal du vælge Ny.

5. Udfyld felterne. Udfyld en eller flere linjer med den ønskede tekst.

6. På oversigtspanelerne skal du vælge de dokumenter, som du vil føje den udvidede tekst til.