Du kan have et eller flere kreditkort knyttet til en debitor. I denne procedure skal du oprette et nyt kreditkort ud fra et debitorkort.

Når du åbner vinduet Kreditkort for første gang, genereres følgende typer kreditkort:

Sådan oprettes et kreditkort

1. I feltet Søg skal du indtaste Debitorer og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den ønskede debitor, og gå til fanen Startside, hvor du i gruppen Administrer skal vælge Rediger for at åbne debitorkortet.

3. For debitorkortet skal du gå til fanen Naviger, hvor du i gruppen Kreditkort skal vælge Kreditkort.

4. På fanen Startside skal du vælge Ny for at tilføje et nyt kreditkort til debitoren.

Angiv følgende oplysninger.

Felt Beskrivelse

Nummer

Der genereres et entydigt nummer, hvis nummerserien for kreditkort er blevet angivet på siden Konfiguration af Payment Services. Hvis det ikke er tilfældet, skal du derefter angive en entydig værdi.

Type

Vælg kreditkorttypen. Du kan vælge mellem de foruddefinerede almindelige typer kreditkort eller oprette nye typer kreditkort.

Navn på kortholderen

Her kan du skrive navnet på kortholderen.

Nummer

Angiv kreditkortnummeret. Kreditkortnummeret valideres i overensstemmelse med typen.

Udløbsdato (MMÅÅ)

Angive udløbsdatoen for kreditkortet i formatet MMÅÅ.

Kontaktnr.

Vælg, hvem der skal kontaktes angående betalinger med kreditkortet.

5. Vælg knappen OK for at lukke siden.