I en analyserapport vises analyseobjekterne på linjer. Du kan angive, hvilke linjer der skal med i analyserapporten, ved at opsætte analyselinjeskabeloner.

En skabelon indeholder et sæt linjer, der repræsenterer de analyselinjer, som du ser i analyserapporten. En linje kan angive en eller flere varer, kunder, leverandører eller grupper. Du kan også oprette en formular på en linje for at opsummere de andre linjer. Du kan oprette et ubegrænset antal linjeskabeloner og derefter bruge dem til at oprette nye analyserapporter.

Sådan opsættes analyselinjeskabeloner

1. Indtast Analyselinjeskabelon i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Vælg den første tomme linje, og indtast det navn, som du vil give den nye analyselinjeskabelon, i feltet Navn. Indtast en beskrivelse i feltet Beskrivelse.

3. På fanen Startside i gruppen Behandle skal du vælge Linjer.

4. Brug vinduet Analyselinjer til at oprette linjer for de varer, kunder, leverandører eller sælgere, som du vil se oplysninger for i analyserapporten. Du skal udfylde felterne Type, Interval og Beskrivelse.

Bemærk

Hvis du skal oprette mange individuelle linjer for hver vare, kunde osv., kan du i stedet klikke på den relevante indsættelsesfunktion for at udfylde alle de relevante felter på linjen. Hvis du vil, kan du derefter redigere linjerne manuelt.

Hvis du vil indsætte linjer, skal du på fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælge Indsæt varer eller Indsæt varegrupper.