Du kan vælge funktionen Naviger i vinduer med poster og vinduer, der indeholder bogførte leverancer og modtagelser. Du kan bruge den til at finde alle de poster, der er bogført med samme dato eller bilagsnummer. Bilagsnummeret kan være et nummer, der er tilknyttet i en finanskladde eller nummeret på en faktura eller kreditnota.

Sådan søges efter bestemte dokumenter

1. I feltet Søg skal du indtaste Kontoplan og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den konto, hvor det dokument, du leder efter, er bogført, i vinduet Kontoplan.

3. Vælg feltet Saldo for at få vist en oversigt over de poster, saldoen består af.

4. Vælg linjen, der indeholder den post, du vil undersøge.

5. På fanen Handlingeri gruppen Behandl skal du vælge Naviger. Microsoft Dynamics NAVtæller posterne, og derefter vises vinduet Naviger. I vinduet får du vist en oversigt over de posttyper, der er fundet, og antallet af hver type.

6. Vælg den ønskede type, Finanspost. På fanen Startside i gruppen Behandl skal du vælge Vis for at se individuelle poster. Vinduet Finansposter åbnes. Du får kun vist poster med dato og bilagsnummer i vinduet Naviger. Ved at vælge de andre posttyper, kan du få vist de tilsvarende oversigter.