Du kan reservere varer til en købsordre. For at du kan gøre dette, skal købsordren skal være oprettet på forhånd.

Sådan reserveres en vare til et køb

1. Indtast Købsordre i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Vælg den linje i en købsordre, som du vil reservere varerne fra.

3. På oversigtspanelet Linjer, skal du vælge Handlinger, vælge Funktioner, og derefter vælge Reserve.

4. Vælg blandt følgende indstillinger i gruppen Funktioner under fanen Handlinger i vinduet Reservation.

Indstilling Beskrivelse

Reserver automatisk

Hvis du automatisk vil reservere varer i vinduet Reservation.

Reserver fra aktuel linje

Hvis du vil reservere varer fra dokumentet på den linje, som du har markeret.

Annuller reservation fra aktuel linje

Hvis du vil annullere reservationen af varerne fra dokumentet på den linje, som du har markeret.