Hvis det ikke er lykkes at sende en eller flere vedhæftede filer under logføringen af interaktionerne til dine målgrupper, kan du sende de vedhæftede filer igen fra vinduet Gemte målgrupper.

Sådan sendes en vedhæftet fil igen

1. I feltet Søg skal du indtaste Gemte målgrupper og derefter vælge det relaterede link.

2. Marker den logførte målgruppe, du vil sende vedhæftede filer til igen.

3. På fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælges Send igen. Vinduet Send vedhæftede filer igen åbnes.

4. Anvend filtre for at angive, hvilke filer som skal sendes.

5. Vælg en korrespondancetype i oversigtspanelet Indstillinger.

6. Vælg knappen Ok.

Du kan også sende vedhæftede filer igen fra vinduet Interaktionslogposter ved at følge samme procedure.