Du kan frigive en planlagt produktionsordre og en fastlagt produktionsordre ved at ændre dens status.

Sådan frigives en produktionsordre ved at ændre status

1. I feltet Søg skal du indtaste Fastlagt produktionsordre og derefter vælge det relaterede link.

2. Marker den produktionsordre, der skal frigives.

3. På fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælges Skift status.

4. Marker Frigivet i feltet Ny status.

5. Udfyld felterne på følgende måde.

Bogføringsdato

Angiv den dato, der skal anvendes til en automatisk postering.

Opdater kostpris

Vælg feltet for at opdatere kostprisen for en produktionsvare og eventuelle produktions- eller salgsordrer med forbindelse til varen.

6. Vælg knappen Ja. Produktionsordren er nu frigivet.