Forbrug af ressourcer til en bestemt sag skal bogføres i en sagskladde. Det er også muligt at bogføre udgifter eller forbrug af typen Finanskonto uden at opdatere finans. Alle poster i sagskladden skal være knyttet til en sag.

Sådan registreres forbrug i forbindelse med sagen på ressourcer og finanskonti

1. I feltet Søg skal du angive Sagskladder og derefter vælge det relaterede link.

2. Udfyld felterne Bogføringsdato, Bilagsnr. og Sagsnr. for kladdelinjen.

3. Vælg det sagsopgavenummer, som forbruget vedrører, i feltet Sagsopgavenr..

4. Udfyld Type og Nummer på kladdelinjen. Vælg Ressource eller Finanskonto som indstilling i feltet Type.

5. Udfyld de valgfrie oplysninger for planlægningslinjen, f.eks. Lokation, Arbejdstype, Enhed eller Variantkode.

6. Udfyld feltet Antal for kladdelinjen.

7. Bogfør sagskladden.

Bemærk
Hvis udgifter eller forbrug af typen Finanskontor bør opdatere finans, anbefales det, at du bruger Sagsfinanskladde i stedet for Sagskladde.