I Microsoft Dynamics NAV kan du bruge rapporten Momsafstemning til at få vist en liste over finanskonti med deres grundlæggende beløb og momsbeløb. Disse beløb er grupperet efter momstype for at hjælpe med afstemningen af momsudligningen.

Sådan udskrives en momsafstemningsrapport

1. I feltet Søg skal du skrive Momsafstemning og derefter vælge det relaterede link.

2. I oversigtspanelet Indstillinger skal du udfylde felterne som beskrevet i følgende tabel.

Felt Beskrivelse

Vis detaljer

Marker for at udskrive alle transaktionsbeløbene i rapporten.

Hvis du ikke markerer feltet, udskrives der en enkelt akkumuleret linje for hver finanskonto.

Vis transaktioner uden moms

Marker for at udskrive en linje for hver finanskonto, der bogføres transaktioner på. Du kan bruge denne indstilling både for enkelte konti og flere konti.

Standarden er Nej. Rapporten indeholder kun de transaktioner, der omfatter momsposter. Hvis du markerer dette felt, medtager rapporten alle posteringer.

3. I oversigtspanelet Finanspost skal du vælge de relevante filtre.

4. Vælg knappen Udskriv for at udskrive rapporten, eller vælg knappen Vis for at få den vist på skærmen.