Nogle gange kan du angive et kontoskema på skærmen i vinduet Kontoskemaoversigt og derefter finde ud af, at du vil udskrive det kontoskema , du har designet. I stedet for at åbne rapportanmodningsvinduet fra rapportmenuen og udfylde alle oplysningerne igen kan du bruge følgende genvej.

Sådan udskrives der fra vinduet Kontoskemaoversigt

1. I feltet Søg skal du indtaste Kontoskemaer og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Kontoskemanavne på fanen Startside i gruppen Behandl skal du vælge Oversigt.

3. I vinduet Kontoskemaoversigt under fanen Handlinger i grupen Funktioner skal du vælge Udskriv.

4. Vælg knappen Udskriv for at udskrive rapporten.

Se også

Reference

Kontoskema